Gebeurtenissen verbouwing 2010

sneeuw_2010(samenvatting verbouwing B&B periode januari / 2010)

Voor de eerste keer in jaren hebben we een echte winter. Alles ligt stil en onze planning komt in het gedrang. De jeugd heeft het echter wel naar hun zin. Sleetje rijden op de flanken van de dijken is reuze pret.

 

De voorbereidende werken (11 januari 2010)

bijna_2010Er moeten nog een hoop zaken gedaan worden. Leuke zaken zoals servies, bestek, badlinnen en bedlinnen kiezen. De sfeer van het interieur moet bepaald worden. Danny Vanderhallen van Interieur DANHAL komt met zeer eigentijdse voorstellen af. Jammer dat we maar 4 kamers moeten inrichten want de keuze is zo groot.

 

Website (12 januari 2010)

Ganse dagen surf ik om informatie te verzamelen. Mijn website moet voldoende informatie geven over de mogelijkheden die onze toekomstige gasten hebben. Ze zullen niet te klagen hebben. Fietsen, wandelen, met een vespa de omgeving verkennen, de Village outlet center, Maastricht, Aken, Tongeren, Hasselt, de mergelgrotten van Kanne……. De lijst is te lang om op te sommen en dat betekent dat er meer dan voldoende keuze is.

Sneeuw, winter, ijs…(1 februari 2010)

Sneeuw_Winter_afbeelding128Het onvoorstelbare gebeurt! We hebben een winter om U tegen te zeggen uitgerekend in dat jaar waar we hoopten een korte winter te krijgen. Alles ligt stil, de werken, de planning……….De openingsdatum is met de beste wil niet meer haalbaar. Iedereen staat klaar om verder te gaan met de werken maar we zijn niet de enige die stil liggen. De mannen worden ongeduldig en ik stel me de vraag hoe ze die achterstand gaan inhalen. Het ergste is

Wat moet ik met de reservaties doen? Ik kan die boekingen toch niet afzeggen!

Lieve reacties (5 februari 2010)

carnaval2009kotem017Heel erg bedankt voor al die lieve mailtjes. Ik had niet verwacht dat zoveel mensen mijn epistels zouden lezen laat staan dat zoveel mensen met ons meeleven. Het is echt hartverwarmend en het het geeft veel steun dat jullie ons zoveel lieve mailtjes sturen. We vinden het echt reuze tof.

We hebben besloten om op 21 maart als de laatste karnavalstoet in deze regio uit gaat (80 wagens) ons terras te openen. We hopen veel mensen te mogen begroeten.

Reservaties (16 februari 2010)

We gaan de goede richting uit. Het weer wordt beter. De reservaties beginnen binnen te lopen. We hebben jammer genoeg al een paar reservaties moeten afzeggen maar gelukkig kunnen de mensen veel begrip opbrengen. Tja iedereen heeft letterlijk moeten ervaren dat de winter lang en streng is geweest maar we gaan terug de goede richting uit. Hier gonst het weer van de bedrijvigheid.

Hopelijk mogen we jullie binnenkort begroeten in onze B&B of op ons terras.

OPENING (24 april 2010)

OpeningEindelijk, het is zover. Zaterdag openen we onze deuren.

We zijn zeer blij met het resultaat. Het is verrassend, rustgevend en apart. We kijken uit naar onze eerste gasten.

Het terras nodigt uit tot een fijne pauze en er zijn al veel fietsers die komen vragen wanneer het terras geopend wordt!

Kom een kijkje nemen en laat jullie verrassen! Tot binnenkort in “de Taller-Hoeve” te Kotem langs de kerk en vlakbij fietsroute 51!