Gastenboek

Geplaatst op door

Hier kunt u uw bevindingen plaatsen over uw ervaringen.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
9 + 4=

(24)
1 2 3 4 5
(6) Luc en Katheleen Claeys-Masschelein
zo, 16 februari 2014 10:13:58 +0000

Chantal en Luc, Hartelijk dank voor de vorstelijke behandeling die ons in jullie B en B te beurt viel. Van de eerste minuut tot de laatste hebben jullie er alles aan gedaan om ons net dat'ietsje meer' te geven. En daar hebben we van genoten en nog maar zelden meegemaakt. Prachtige kamers,met een luxe die ook dat 'ietsje meer' was. Een super ontbijt op maat van de klant. We hebben dan ook voor meer van 100% van ons verblijf bij jullie genoten. Bedankt en tot ziens.

(7) Van den Boom Paul
zo, 16 februari 2014 10:14:35 +0000

Wij mochten het genoegen smaken om enkele dagen te vertoeven in de Taller-Hoeve. Het was een waar festijn. De kamers en accomodatie zijn van een dermate hoog niveau dat men zich in een exclusief resort bevindt. Wij opteerden voor het standaardontbijt. Toen ik zag welke kakelverse produkten ons voorgeschoteld werden stelde ik me de vraag wat een ontbijt met opties dan wel niet moest inhouden. Het was echte klasse en zeker aan te raden. Voeg daar dan nog de vriendelijkheid, hulpvaardigheid en excellente kennis van de streek wat leidt tot onvergetelijke tips aan toe, en je hebt een cocktail waar je je duimen en vingers van aflikt en nog lang van zal nagenieten. Score : een zeer verdiende 10.

(8) Alex
zo, 16 februari 2014 10:15:16 +0000

Een eerste bezoek aan het Maasland werd onmiddellijk een voltreffer, niet in het minst door het gastvrije, verzorgde en vooral warme onthaal in de Taller-hoeve! Een mooie streek verdient een mooie B&B met mooie kamers, een copieus ontbijt en vooral een verblijf met een gezicht! Een aanrader! DOEN!

(9) John & Heidi Rutten
zo, 16 februari 2014 10:16:09 +0000

Wij hebben enkele dagen verbleven in de Taller Hoeve. Gewoon spontaan gezocht op internet en nog dezelfde dag vertrokken. Het was geweldig. De Gastgevers Chantal & Luc zijn zeer lieve en spontane mensen en je voelt je er direct thuis. Het onderkomen was helemaal nieuw en in een woord: "Fantasties". In de brasserie en of op het koer-terras hebben wij elke dag genoten van het ontbijt en een kleine kaart met eigen gemaakte producten. De maaltijdsalades zijn echt een aanrader. En als je buiten de hoeve komt zijn de Belgische-Limburger zeer vriendelijke mensen. Wij zullen zeker nog een terug komen om te fietsen. John & Heidi Venlo.

(10) Jeroen en Marjan
zo, 16 februari 2014 10:16:45 +0000


Al een tijdje geleden, maar met veel plezier denken we terug aan ons korte maar zeer fijne verblijf in jullie B&B. Naast het uitstekend Bed & het verse, verzorgde, uitgebreide Breakfast, heeft deze plek meer troeven: het fijne terras (voor een lekker biertje of noem maar op) en de "lokale" gids (tips voor gelijk wat). Wij komen terug, dat is zeker. groetjes Jeroen&Marjan